Als het om welke reden dan ook ‘thuis niet meer gaat’

Onze visie

Wij zien u als mens met een heel eigen leven en een eigen geschiedenis, niet als patiënt of cliënt. Daarom is en blijft Zorgvoorziening Merlijn kleinschalig van opzet.

Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuisvoelt. Uw leefstijl en voorkeuren staan voor ons centraal. U houdt de regie. U weet zelf, samen met uw familie en vrienden, welke zorg u wanneer nodig heeft en van wie. Wij ondersteunen u daarbij.

Als het om welke reden dan ook ‘thuis niet meer gaat’, bent u (vanaf maart 2016) welkom bij de kleinschalige Zorgvoorziening Merlijn. In Merlijn kunt u blijven wonen zolang u maar wilt, ook als het minder gaat. En zonder zorgen over de benodigde zorg. Wij vinden het belangrijk dat u zich in Merlijn thuis voelt en willen onze zorg aansluiten bij de zorgvraag en behoefte die u heeft. Ook persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk. Dit geven we vorm door een praatje te maken, een wandeling door onze tuin, samen de krant lezen of gewoon even naast u te zitten. Wij sluiten ons zoveel als mogelijk aan bij uw leefstijl en voorkeuren. Familie en vrienden zijn meer dan welkom bij ons. De koffie en thee staan klaar!

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een appartement?
Neem dan gerust contact met mij op.Ellie van den Brink - Hendriks Tel.: 06-82693177

onze partners