Als het om welke reden dan ook ‘thuis niet meer gaat’

Informatie

 

Er zijn 10 appartementen gerealiseerd in Merlijn. Allen met een eigen douche en toilet.

Als douchen in uw eigen appartement niet meer lukt, is er een aangepaste badkamer aanwezig met hoog-laag bad en tillift.

 

Daarnaast is er een woonkamer met serre waar alle gezamenlijke en huishoudelijke activiteiten plaats vinden. Hier wordt ook elke dag vers gekookt. 

 

In de grote omheinde tuin kunt u wandelen en als u wilt kunt u helpen in de moestuin. Er zijn diverse terrasjes aangelegd waar u heerlijk kunt zitten.

 

Er is een lift aanwezig en in het hele gebouw WIFI.

 Klik op de afbeelding voor een vergroting

     

  

Als het om welke reden dan ook ‘thuis niet meer gaat’, bent u (vanaf maart 2016) welkom bij de kleinschalige Zorgvoorziening Merlijn. In Merlijn kunt u blijven wonen zolang u maar wilt, ook als het minder gaat. En zonder zorgen over de benodigde zorg. Wij vinden het belangrijk dat u zich in Merlijn thuis voelt en willen onze zorg aansluiten bij de zorgvraag en behoefte die u heeft. Ook persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk. Dit geven we vorm door een praatje te maken, een wandeling door onze tuin, samen de krant lezen of gewoon even naast u te zitten. Wij sluiten ons zoveel als mogelijk aan bij uw leefstijl en voorkeuren. Familie en vrienden zijn meer dan welkom bij ons. De koffie en thee staan klaar!

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een appartement?
Neem dan gerust contact met mij op.Ellie van den Brink - Hendriks Tel.: 06-82693177

onze partners