Als het om welke reden dan ook ‘thuis niet meer gaat’

Het team

Het team van Zorgvoorziening Merlijn bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden, zorgondersteuners en activiteitenbegeleiders. De zorgmedewerkers zijn 24 uur per dag aanwezig.

De verpleegkundigen en verzorgenden zijn gediplomeerd. Zij zijn allen ingeschreven bij het kwaliteitsregister voor verpleegkundigen & verzorgenden. De verpleegkundigen zijn BIG geregistreerd. 

Als het om welke reden dan ook ‘thuis niet meer gaat’, bent u (vanaf maart 2016) welkom bij de kleinschalige Zorgvoorziening Merlijn. In Merlijn kunt u blijven wonen zolang u maar wilt, ook als het minder gaat. En zonder zorgen over de benodigde zorg. Wij vinden het belangrijk dat u zich in Merlijn thuis voelt en willen onze zorg aansluiten bij de zorgvraag en behoefte die u heeft. Ook persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk. Dit geven we vorm door een praatje te maken, een wandeling door onze tuin, samen de krant lezen of gewoon even naast u te zitten. Wij sluiten ons zoveel als mogelijk aan bij uw leefstijl en voorkeuren. Familie en vrienden zijn meer dan welkom bij ons. De koffie en thee staan klaar!

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een appartement?
Neem dan gerust contact met mij op.Ellie van den Brink - Hendriks Tel.: 06-82693177

onze partners