Als het om welke reden dan ook ‘thuis niet meer gaat’

De locatie

Merlijn is een voormalig schoolgebouw in Doornenburg, dat sinds 2013 niet meer in gebruik is. Wij hebben daar, in nauwe samenspraak met de gemeente, een mooie zorgvoorziening gerealiseerd.

Doornenburg (gemeente Lingewaard) is een klein, gezellig en rustig dorp, gelegen bij de splitsing van de Rijn en de Waal, in de prachtige landelijke omgeving tussen Arnhem en Nijmegen. Spar, bakker, cafetaria, kapper en apotheek zijn om de hoek.

Vrienden en familie kunnen u gemakkelijk komen op zoeken. Zowel vanuit Arnhem als vanuit Nijmegen rijdt er frequent een bus die vlakbij Zorgvoorziening Merlijn stopt.

 

Zorgvoorziening Merlijn
Clara van Delwigstraat 1
6686 AH Doornenburg

 

Als het om welke reden dan ook ‘thuis niet meer gaat’, bent u (vanaf maart 2016) welkom bij de kleinschalige Zorgvoorziening Merlijn. In Merlijn kunt u blijven wonen zolang u maar wilt, ook als het minder gaat. En zonder zorgen over de benodigde zorg. Wij vinden het belangrijk dat u zich in Merlijn thuis voelt en willen onze zorg aansluiten bij de zorgvraag en behoefte die u heeft. Ook persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk. Dit geven we vorm door een praatje te maken, een wandeling door onze tuin, samen de krant lezen of gewoon even naast u te zitten. Wij sluiten ons zoveel als mogelijk aan bij uw leefstijl en voorkeuren. Familie en vrienden zijn meer dan welkom bij ons. De koffie en thee staan klaar!

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een appartement?
Neem dan gerust contact met mij op.Ellie van den Brink - Hendriks Tel.: 06-82693177

onze partners